Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Programul Rabla pentru Magazine Virtuale

Prin programul Rabla pentru Magazine Virtuale iti facem cadou un cupon de 359 EURO

 

Ai un magazin virtual care scartaie, nu functioneaza asa cum ti-ai dori, nu aduce rezultatele pe care ti le doresti, nu arata bine? Nu iti baga bani in buzunar? Profita de oportunitatea celui mai ambitios proiect de comert electronic din Romania, Programul Rabla pentru Magazine Virtuale, si ai o reducere de 359 de EURO pentru unul non-nout pe platforma e-vo X.

Un cadou de bun-venit

Ce este Programul Rabla pentru Magazine Virtuale si cui se adreseaza?

Un proiect ANADEEA Advertising prin care iti inlocuim vechiul magazin virtual cu unul nou-nout pe platforma e-volution, versiunea e-vo X, cu o reducere de 359 EURO fata de pretul de baza.

 

Ca la toate magazinele online nou lansate pe platforma e-vo, ai hosting gratuit pentru primele 12 luni pe serverele noastre.

 

Iti propunem sa incepi astfel o noua afacere alaturi de un partener serios, ambitios si mereu la curent cu cele mai noi tendinte din comertul online; cu un magazin virtual perfect optimizat pentru Google, usor de administrat, cu un aspect modern, cu rezultate concrete si demonstrate deja pe cele peste de 250 de magazine virtuale online.

 

Vei vedea ca se poate si altfel, ca poti sa castigi clienti si bani rapid, ca poti avea si tu succes asa cum au partenerii nostri care beneficiaza deja de avantajele platformei e-vo.

 

Cine se poate inscrie in Program?

 

Orice proprietar al unui magazin virtual online, functional din Romania care nu este multumit de acesta, indiferent de motivul nemultumirii, de platforma folosita sau de furnizorul de la care si-a procurat-o.

 

Cum functioneaza Programul Rabla pentru Magazine Virtuale?

 

1. Trebuie sa ne contactezi telefonic la 0723 221 136 sau folosind formularul de inscriere de mai jos si sa ne spui care este magazinul virtual pe care vrei sa il duci la casat.

 

2. Vei fi contactat de unul din membrii echipe noastre de la departamentul relatii cu clientii; vom negocia esalonarea, numarul de rate si discounturile, semnam contractul, platesti avansul si ne apucam de treaba.

 

3. In maxim 7 zile lucratoare de la plata avansului noul tau magazin virtual va fi pus online in locul celui casat.

 

Ce mai astepti? Contacteaza-ne acum!

 

Ai nelamuriri? Vrei informatii suplimentare privind Programul Rabla pentru Magazine Virtuale sau platforma e-volution? Contacteaza-ne si iti oferim toate raspunsurile de care ai nevoie.