Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Platforma E-vo

Ne place sa spunem ca E-voX este cea mai buna platforma de magazin online din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani si peste 250 proiecte online, E-vo va lanseaza adevarata afacere online. Un produs 100% romanesc, lansat si testat pe piata online din Romania, creat de echipa ANADEEA Advertising, E-vo garanteaza succesul.
Versiunea demo a platformei de magazin virtual va ofera posibilitatea de a testa toate facilitatile acesteia. Pentru a avea acces la modulul de administrare va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau sa completati formularul din sectiunea cerere oferta.
Gasiti mai jos lista completa de functionalitati pe care le vei avea la dispozitie in utilizarea si administrarea magazinului tau virtual pe platforma E-vo X. Pentru orice detalii suplimentare, nelamuriri sau daca doresti o prezentare a platformei facuta de unul dintre colegii nostri din departamentul relatii cu clientii asteptam un mesaj telefonic, prin e-mail sau completand formularul de cerere oferta.
Imediat ce ati intrat in posesia magazinului virtual pe noua platforma EvoX (fie ca sunteti client nou fie ca ati facut update de la o versiune anterioara) trebuie sa completati configurarea sistemului din modulul de administrare. Configurarea initiala trebuie inteleasa si facuta corect de la bun inceput pentru a nu genera erori in utilizarea ulterioara. De aceea va recomandam sa cititi si sa parcurgeti cu atentie pasii de mai jos.
12 Aug 2014  | Ciprian Paunica
Asa cum scriam in articolul din 5 august (Optimizarea Google a magazinului...), incep sa public seria de articole dedicate SEO in-site. Dupa ce au fost setate corect sectiunile generale de configurare a magazinului virtual, pasul urmator este crearea arborelui de categorii si subcategorii. Sa vedem cum se fce adaugarea corecta a acestora.
15 Aug 2014  | Ciprian Paunica
Continuam azi seria de articole inceputa in 5 august (Optimizarea Google a magazinului...) cu sectiunea dedicata adaugarii brandurilor (producatori, furnizori etc). Odata finalizata structura categoriilor si subcategoriilor trecem la pasul urmator: branduri.
 | Raluca Enache
Imi revine sarcina de a va vorbi eu despre facilitatile de produs, continuand astfel seria de articole despre SEO in-site. Dupa categorii, subcategorii si branduri ne oprim si asupra facilitatilor. Va prezentam mai jos cam ce aveti de facut pentru atragerea clientilor prin prezentarea corecta a avantaje la cumparare.
08 Dec 2014  | Raluca Enache
Produsele sunt cele mai importante intr-un magazin online. Fara produse este ca si cum ai invita oamenii sa intre intr-un magazin fizic gol, doar ca sa admire rafturile si peretii goi :) Afla modul corect de adaugare a produselor in magazinul tau online