Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Platforma de magazin online E-vo X

Ce este platforma E-vo? Peste 7 ani de experienta, peste 250 de magazine online lansate

 

Ne place sa spunem ca E-voX este cea mai buna platforma de magazin online din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani si peste 250 proiecte online, E-vo va lanseaza adevarata afacere online. Un produs 100% romanesc, lansat si testat pe piata online din Romania, creat de echipa ANADEEA Advertising, E-vo garanteaza succesul.

E-vo, calea sigura spre succesul tau online

Comertul online nu mai este demult un experiment in Romania. Potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research la sfarsitul anului 2013, mai mult de 86% din romanii care locuiesc in orase prefera internetul in cumparaturile lor. In aceste conditii, tot mai multi afaceristi (mici dar si foarte mari) se orienteaza catre solutii de vanzare online.

 

 

E-vo: nu alegi doar o platforma de comert online ci un partener de afaceri

 

 

Platforma E-vo este ideea si creatia agentiei de web ANADEEA Advertising. Pornita la drum in 2005, lansata oficial in 2008, platforma a ajuns deja la a patra generatie - E-vo X. Este un produs premium, 100% romanesc, dezvoltat de o echipa de romani pentru piata din Romania.

 

Fiind rodul unei munci de echipa, in dezvoltarea careia parerea, experienta si feed-back-ul clientilor a avut un rol major, E-vo este azi cea mai completa platforma de comert online din Romania. Flexibila, complet administrabila, cu o prezentare grafica aerisita si intuitiva, E-vo genereaza vanzari si aduce clienti.

 

Pe langa toate acestea, echipa alaturi de care veti porni la drum in afacerea dvs. online - ANADEEA Advertising - este una serioasa, ambitioasa, plina de avant. O firma care va serba in anul 2015 10 ani de existenta.

 

Ca sa nu spuna lumea ca ne-au murit laudatorii si ca ne facem reclama singuri, va oferim cateva cifre: peste 250 de magazine online lansate, unele dintre ele lider de piata pe domeniul lor, peste 150 de clienti, aproximativ 400.000 de clienti unici generati din trafic organic Google pe luna, aproximativ 4200 de comenzi plasate lunar, volum de vanzari lunar de peste 800.000 lei.

 

Va invitam sa vizitati sectiunea de portofoliu pentru a vedea rezultate concrete, site-uri online functionale, care vand pe platforma E-vo. Poate veti constata cu surprindere ca de pe unele din acestea ati cumparat chiar dvs.

 

 

Cum functioneaza? Simplu, rapid, eficient, fara cunostinte de specialitate

 

 

Platforma de vanzari on-line e-volution, cu administrare proprie, poate fi utilizata si administrata de oricine, fara cunostinte tehnice de web-design. Intreg continutul site-lui de vanzari on-line este gestionat din modulul de administrare - simplu de folosit, intuitiv si eficient, pe care il puteti testa si dvs.

 

 

Platforma E-vo se instaleaza pe serverul de web si are doua componente: modulul de administrare, la care are acces doar administratorul site-lui, si site-ul propriu-zis, cel pe care il vad clientii.


 

Aveti la indemana un cumul de functionalitati bine gandite si asezate, care va ajuta sa dati sens vanzarilor online. Folosind E-vo, veti pune in valoare produsele pe care le vindeti, veti atrage si mentine clienti din toata tara. Platforma stabileste o reala comunicare cu clientul. Este bine stiut ca un site bine asezat ii va da clientului incredere, senzatia de transparenta si originalitate.